Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Medewerkers beweegdag

Voor medewerkers van de Brasserkade en de Aspasialaan

Mijn naam is Sanne van Rijn, ik ben twintig jaar en zit in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Sport en bewegen, Lifestyle. Ik ga een evenement organiseren voor alle medewerkers van de opleidingen aan de Brasserkade en de Aspasialaan. Houdt u van sporten en wilt u nieuwe activiteiten uitproberen, lees dan verder en schrijf u in.

Wanneer?

Dinsdag 5 maart 2019

Tijd:
15:30 uur tot 19:30 uur.

Het programma:

15:15 uur – 15:30 uur:                   Inloop met koffie en thee

15:30 uur – 15:45 uur:                  Kleedkamer open en omkleden

15:45 uur – 16:00 uur:                  Welkomstwoord

16:00 uur – 16:15 uur:                 Warming-up

16:15 uur – 16:55 uur:                  Ronde 1

17:00 uur – 17:40 uur:                 Ronde 2

17:45 uur – 18:25 uur:                  Ronde 3

18:30 uur – 19:15 uur:                  Ronde 4

19:15 uur – 19:30 uur:                  Omkleden

19:30 uur – 20:00 uur:                 Hapje en een drankje + afsluitingspraatje

Voor wie?
Voor alle medewerkers van de Brasserskade of de Aspasialaan.

Medewerkers? Ja! Werkt u op het ROC Mondriaan aan de Brasserskade of de Aspasialaan en houdt u er van om te bewegen met collega’s? Dan is dit echt iets voor u.

Wat gaan we doen?
We bouwen heel de Chris van Leeuwenhal voor u om in een sporthal met verschillende (nieuwe) leuke activiteiten. U kunt kiezen uit een zestal activiteiten. Per ronde worden de zes activiteiten aangeboden en per ronde kunt u zelf aangeven welke activiteit u wilt gaan doen.

Welke activiteiten worden er aangeboden:

Nerf:
U krijgt een hesje aan van klittenband, ook krijgt u een nerf pistol. De bedoeling is om je tegenstander uit te schakelen en de pijltjes op het klittenband shirt van je tegenstander te schieten. De zaal word helemaal omgebouwd met schuilplekken en leuke schietplekken. Wilt u weer eens het kind in u naar boven laten komen en vindt u het niet erg om te zweten, dan is dit spel geschikt voor u.

En ik als organisator kan het zeker aanraden dit een keer uit te proberen:

Klimmen op de klimmuur:
Aan de buitenkant van de Chris van Leeuwenhal hebben wij een mooie klimmuur. We gaan verschillende spellen doen op de klimmuur. Vindt u het leuk om lekker buiten bezig te zijn? Hoog op de muur te klimmen? Misschien uw angsten te overwinnen? En les te krijgen van specialisten (studenten van het keuzevak buitensport) dan is dit echt iets voor u.

Dans:
Vindt u het leuk om verschillende dansen te doen? Of eens een uniek dans spel te spelen? Schrijf je dan in voor het dansen. We gaan verschillende unieke dansspellen spelen. Ook voor de mensen die zeggen dat ze niet kunnen dansen, dit kan iedereen doen, ook als je zogenaamd niet kan dansen zijn dit zeker leuke spelen om te proberen. Voor de mensen die wel kunnen dansen zijn dit leuke uitdagingen om mee te doen.

Fitness:
Vindt u het leuk om lekker te zweten, uw spieren te gebruiken of aan uw conditie te werken, dan is dit iets voor u. We hebben verschillende onderdelen waar u aan mee kunt doen. Wilt u een groepsles, wilt u cardio-oefeningen doen of wilt u uw spieren trainen: dat kan allemaal bij de fitness.

Yoga:
Vindt u het fijn om even helemaal tot rust te komen of tot uzelf te komen. Schrijf u dan in voor de yoga.

Volleybal:
Houdt u er van om tegen een bal te slaan en te leren volleyballen van een prof? Schrijf u dan in voor volleybal.

U krijgt een volleybal clinic van Ruben Penninga, lid van het Nederlands beachvolleybal talentteam en student aan de opleiding sport en bewegen. Hij gaat u de basisvaardigheden leren van het volleybal.

Bent u enthousiast geworden, schrijf u van vooral in.

Want VOL = VOL

U kunt zich hier aanmelden. En neem vooral zoveel mogelijk collega’s mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSersSAAr5rSsDJv0tV01M8aOBKL4ase0zxuAa3TnqTm7rJY5g/viewform

Voor een vraag kunt u mij een mail sturen op:

Sanne@healthybydesign.nl