Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Fitcoaches en voedingsadvies

Healthy by Design is een project gericht op het verbeteren van de gezonde leefstijl van MBO studenten. Specifiek het verbeteren van het voedingspatroon en de mate waarin studenten bewegen.

Fitcoaches zijn medestudenten die je kunnen helpen met jouw leefstijl. Zodat jij lekkerder in je vel zit er beter uit gaat zien, maar wel de dingen kan blijven doen die je leuk vindt. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen hebben we vier programma’s bedacht. Een programma voor mensen die eigenlijk geen tijd hebben om met hun gezondheid bezig te zijn, dat hebben we Snel gezond genoemd. Een programma voor mensen die wel willen sporten maar niet weten wat ze leuk vinden is er het Kom in beweging programma. Als je wat kilootjes kwijt wil, of gewoon voor een super strak lijf gaat, is er het Fit & Strak programma. En wil je sterk worden in de gym, dan is er het Groot & Sterk programma.

Naast de beweegprogramma’s kunnen de HbD studenten je ook voorzien van voedingsadvies. Je kan met vragen terecht over gezondere snacks, wat moet je eten om fitter te worden, welke voeding is goed voor je huid, welke voeding is het beste bij jouw dagelijkse beweging, maar natuurlijk ook de vraag hoe kun je het beste afvallen. Het is advies op maat.

Naast het voedingsadvies worden er ook voedingsvoorlichtingen ingepland. Hier kun je je voor inschrijven. Tijdens deze voorlichting krijg je algemeen advies over gezonde voeding.

De progamma’s

Kom in beweging

De naam zegt het al, met dit programma helpen we je om in beweging te komen.  Dat doen we uiteraard op een leuke manier, je moet niets en er kan heel veel. Als je wil hoef je ons niet eens in het echt te zien, dan helpen we je volledig digitaal. Meld je aan als je denkt dat het tijd is om van je luie r**t af te komen.

Fit & Strak

Met dit programma helpen we je fitter en strakker te worden. Het programma is niet gericht op sportieve prestaties, maar op resultaat. Het liefst doen we dat samen, samen met jou en jouw vrienden/ vriendinnen, maar alleen meedoen kan natuurlijk ook!

Groot & Sterk

Als je groot en sterk wil worden is dit het programma voor jou. Maar ook als je gewoon aan je spieren wil werken, bijvoorbeeld voor je sport of gewoon om je lekkerder te voelen. We gaan er samen keihard aan werken!

Snel en gezond

Als je eigenlijk geen tijd hebt om te sporten, maar wel wat aan je gezondheid kan doen is dit het programma voor jou. We geven tips & tricks om zonder moeite, en zonder dat het je tijd kost, toch wat gezonder te worden.

Neem contact met ons op