Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Sporten wat is jouw motivatie ervoor?

Mijn motivatie voor sporten is dat ik het leuk vind. Het leuk vinden is niet mijn motivatie, ik vind een film kijken ook leuk maar toch doe ik het niet iedere dag. Mijn motivatie voor sporten is dat het een teamsport is, ik word er fit van, ik vergeet voor een tijdje al mijn gedachten en ik ben er goed in. Ik heb er een tijdje over na gedacht want soms ben je je motivatie kwijt ik zit op dit moment ook in zo’n flow. Wat er op dit moment aan mankeert is dat ik het zwaar heb zowel fysiek als mentaal er worden op dit moment veel wedstrijden verloren en ik ben de jongste dus iedereen is sterker duels winnen is moeilijk. Op dit moment probeer ik mezelf positief te houden ook al is dat best wel zwaar, de motivatie is op dit moment ver te zoeken zoals veel mensen zeggen.

 

Op zo’n moment kan je het best voor jezelf gaan opschrijven wat je er leuk aan vindt, misschien is één van de reden die je opschrijft de reden dat je doorgaat met de sport die je doet of dat je aan een nieuwe sport begint. 

 

Heb je wel de motivatie maar ben je onzeker, niemand gaat raar over je doen of je uitlachen als je naar de sportschool/sportvereniging komt. Iedereen vindt het juist leuk dat je gaat sporten en in de eindstand ga je werken aan jezelf dus wees trots op jezelf en laat niks je tegenhouden!

 

5 tips om uit een negatieve flow te komen.

  1. Schrijf het op zowel de negatieve als positieve punten
  2. Ga iets leuks doen voor jezelf
  3. Geloof in jezelf
  4. Praat er met vrienden, famillie je coach over
  5. Mail mij en misschien komen wij er samen uit ?

nosa@healtybydesign.nl

Fitcoach Nosa