Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Title Image

Onze Fitcoaches

Over onze Fitcoaches & Progamma’s

Fitcoaches zijn medestudenten die je kunnen helpen met jouw leefstijl. Zodat jij  lekkerder in je vel zit er beter uit gaat zien, maar wel de dingen kan blijven doen die je leuk vindt. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen hebben we vier programma’s bedacht. Een programma voor mensen die eigenlijk geen tijd hebben om met hun gezondheid bezig te zijn, dat hebben we Snel gezond genoemd. Een programma voor mensen die wel willen sporten maar niet weten wat ze leuk vinden is er het Kom in beweging programma. Als je wat kilootjes kwijt wil, of gewoon voor een super strak lijf gaat, is er het Fit & Strak programma. En wil je sterk worden in de gym, dan is er het Groot & Sterk programma. Lees hieronder meer of meld je direct aan.

Onze Fitcoaches

Fabiënne

Hoi! Ik ben Fabiënne, ik ben 19 jaar en doe de opleiding Sport en Bewegen/ Lifestyle. Zelf doe ik de sport Handbal en verder beweeg ik ook veel op school. Ik zou jou graag willen helpen om Fit en Sterk te worden.

Jody

Hoi hoi! Mijn naam is Jody, ik ben 20 jaar en ik doe aan korfbal en in de winter kun je mij op mijn snowboard vinden. Ik vind het belangrijk om samen met elkaar een gezonde leefstijl te creëren. Samen is leuker dan alleen! Bewegen vind ik leuk en ontspannend, ik wil dat graag combineren met fit worden.

Maaike

Hii! Ik ben Maaike en ik ben 19 jaar. Sporten vind ik erg leuk, zelf zit ik op korfbal en volg ik op school het keuzevak beachsporten. Samen sporten met je vrienden en/of vriendinnen is het allerleukst! Daarom ga ik jullie helpen om fitter te worden! Maar als je de focus op jezelf wilt leggen kan dat natuurlijk ook!

Nosa

Wil jij net wat strakker in je vel en je fitter voelen? Zit je er al aan te denken hoe je je summerbody voor 2019 al klaar kan hebben, ik help je erbij als je personel fitcoach! Plezier en een harde training gaan in 1 naar het doel wat jij voor ogen hebt. Ik zal je soms net over je grens moeten puschen maar samen komen wij er!

Puck

Hoi! Ik ben Puck van Beek en ik ben 18 jaar. Ik woon samen met mijn ouders in Vlaardingen. Als sport doe ik aan klimmen en boulderen. Boulderen is klimmen zonder touw op een wand van ongeveer 4 meter hoog. Verder vind ik het leuk om te mountainbiken en lekker actief bezig te zijn buiten.

Quinty

Ik ben Quinty en ik ben 19 jaar uit Zoetermeer. Naast de opleiding die ik doe hou ik van sporten. Ik speel handbal op de vereniging HV Quintus in Kwintsheul. Ik speel in dames 2 waarbij het mijn 1e jaar in de dames is. Verder vind ik een gezonde levensstijl heel belangrijk, dus zou jij nou een gezonder levensstijl willen hebben? Laat mij jou dan helpen.

Sanne

Mijn naam is Sanne, ik ben 19 jaar oud ik woon in wateringen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met volleybal en in de winter sta ik graag op mijn snowboard. Het leukste vind ik om lekker sportief bezig te zijn en mensen te helpen met het sporten of de gezonde leefstijl. Dit ga ik dit jaar doen als fitcoach bij Healthy by Design.

Yorick

Mijn naam is Yorick ik zit op het ROC Mondriaan en volg de opleiding Sport & Bewegen - Lifestyle coach. Sporten en bewegen vind ik onwijs leuk dit doe ik ook best veel. Afgelopen jaar heb ik een jaar lang bij het project ‘Healthy by Design’ stage gelopen. Dit heb ik gedaan met heel veel plezier en hopelijk kan ik dit jaar weer veel studenten in beweging krijgen!

Biagio

Ik heet Biagio van der Straaten en ben 20 jaar oud. Zelf doe ik veel aan sport zoals voetbal, hardlopen en fitness. Maar het leukste vind ik om andere mensen te coachen en te helpen om hun doelen te bereiken. Die doelen gaan we samen bereiken door je zo te motiveren dat je net over je grens gaat. ‘’ the pain you feel today is the strength you feel tomorrow’’

Tristan

Ik ben Tristan , 19 jaar jong, geboren in Den Haag en sinds begin 2018 bezig met mijn eigen bedrijf genaamd Intense Workout / Den Haag. Ik sport al mijn hele leven en doe dat vol passie en plezier, ik doe waar ik van houd: gezond leven maar tegelijkertijd alles doen wat ik wil. Deze leefstijl wil ik dan ook graag delen en zoveel mogelijk mensen laten inzien hoe makkelijk het is om goed eten en juist sporten in te brengen in hun leefstijl.

De progamma’s

Kom in beweging

De naam zegt het al, met dit programma helpen we je om in beweging te komen.  Dat doen we uiteraard op een leuke manier, je moet niets en er kan heel veel. Als je wil hoef je ons niet eens in het echt te zien, dan helpen we je volledig digitaal. Meld je aan als je denkt dat het tijd is om van je luie r**t af te komen.

Fit & Strak

Met dit programma helpen we je fitter en strakker te worden. Het programma is niet gericht op sportieve prestaties, maar op resultaat. Het liefst doen we dat samen, samen met jou en jouw vrienden/ vriendinnen, maar alleen meedoen kan natuurlijk ook!

Groot & Sterk

Als je groot en sterk wil worden is dit het programma voor jou. Maar ook als je gewoon aan je spieren wil werken, bijvoorbeeld voor je sport of gewoon om je lekkerder te voelen. We gaan er samen keihard aan werken!

Snel en gezond

Als je eigenlijk geen tijd hebt om te sporten, maar wel wat aan je gezondheid kan doen is dit het programma voor jou. We geven tips & tricks om zonder moeite, en zonder dat het je tijd kost, toch wat gezonder te worden.

Neem contact met ons op