0

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Title Image

Fitdagen

Voor Fitcoaches en Coördinator
Doel
Op een Fitdag staat de school voor een dag in het teken van gezondheid, bewegen en voeding. Er kan worden gesport, healthchecks gedaan, er zijn leuke challenges, en er kan worden geworven voor bijvoorbeeld de personal coaching.
Wat heb je nodig?
Uitvoer
Zorg dat je bij de voorbereiding duidelijk de taken verdeeld. Als iedereen weet wat hij moet doen is het veel minder werk en verloopt alles soepel.
Download het promotie pakket. Hierin zijn templates te vinden van posters, flyers en aanmeldformulieren. Deze kunnen vervolgens via school of vista print geprint worden. Toptip: zoek op kortingscodes, Vistaprint heeft bijna altijd wel een actie lopen.
Download onderaan de ‘Downloads’ pagina het Fitdag pakket voor bij jouw Fitdag. De meeste templates zijn powerpoint, zodat je zelf de teksten kan aanpassen.
Tips & Tricks
Voorbereiding
Communiceer duidelijk wat er op de dag allemaal te doen is.
Geef aan waarom het leuk is om mee te doen.
Zorg dat het makkelijk is om je aan te melden, en herinner mensen voor het event een aantal keer wat ze ook weer gingen doen.
Verspreid posters door de school, ver van te voren, maar ook een week van te voren - de meeste mensen vergeten dat ze zich hebben ingeschreven.
Gebruik socialmedia, om te werven en om het programma te promoten.
Probeer sponsoring te regelen, supermarkten willen bijvoorbeeld nog wel eens wat lekkere (gezonde) hapjes beschikbaar stellen.
Uitvoer
Gebruik socialmedia voor actuele posts en herinneringen.
Speciaal materiaal kan gehuurd worden bij Sportief Besteed Haaglanden (een partner van het HBD project).
Ga naar de website van Sportief Besteed Haaglanden (partner van Health By Design). Of vraag je coordinator naar de mogelijkheden.